Accommodaties

  • Lijst
  • Kaart

Vakantie in eigen land

Een vakantie in Noord-Holland is een absolute aanrader! Bij Callinghe heeft u de keuze uit vele verschillende vakantiewoningen aan de kust en geniet u van een onvergetelijke vakantie in eigen land. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld onze 2-persoons studio’s, appartementen met zeezicht, luxe penthouses, knusse natuurhuisjes, bungalows op gezellige vakantieparken of een XL-vakantiehuis voor de hele familie. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan appartementen en vakantiehuizen aan zee.

 

Appartementen en vakantiehuizen aan de kust van Noord-Holland

Onze appartementen en vakantiehuizen bevinden zich langs de prachtige kustlijn van Noord-Holland in de kustdorpen Callantsoog, Sint Maartenszee, Groote Keeten, Julianadorp aan Zee en in De Koog op Texel. Een vakantie in Noord-Holland is uitermate geschikt voor de rustzoeker en de natuurliefhebber. Wij raden u graag heerlijke wandel- en fietsroutes aan langs de duinen en uitgestrekte polders. Gaat uw voorkeur uit naar een actieve vakantie? Dan heeft u langs de kust van Noord-Holland een grote keuze aan watersporten, zoals surfen, stand up paddleboarden en kitesurfen.

 

Vakantiewoningen aan de kust

Wist u dat onze vakantiewoningen aan de kust zich op een unieke locatie bevinden? Wij bevinden ons namelijk precies tussen de prachtige hoofdstad Amsterdam, de grote meren zoals het Amstelmeer en het IJsselmeer én de Waddeneilanden in. Maar er is meer wat een vakantie in eigen land onvergetelijk maakt! De kust van Noord-Holland kenmerkt zich namelijk door haar schone zandstranden, de brede duinenrij en de meeste zonuren van Nederland. Lees meer over de stranden van Callantsoog, Sint Maartenszee, Groote Keeten, Julianadorp aan Zee en De Koog.

 

Bij Callinghe geniet u een grote keuze aan appartementen en vakantiehuizen aan zee. Graag helpen wij u bij het vinden van uw droomvakantie!