Appartementen

Wilt u een appartement aan zee huren in de kop van Noord-Holland? Dan bent u bij Callinghe Verhuur aan het juiste adres! Callinghe Verhuur is specialist in de verhuur van appartementen aan zee huren in de deze plaatsen. Bij Callinghe Verhuur kunt u een heerlijk appartement aan zee huren door te kiezen uit onderstaand assortiment van 65 appartementen aan zee.

  • Lijst
  • Kaart

Appartement huren aan zee

Wilt u een appartement huren aan zee? Bij Callinghe heeft u een grote keuze uit vakantie appartementen op loopafstand van het strand! Zo kunt u bij ons kiezen voor een knusse studio of een fijn appartement huren aan zee voor het hele gezin. Maar ook een luxe penthouse huren doet u bij Callinghe!

 

Vakantie appartement aan zee huren

 

In ons gevarieerde aanbod vindt u appartementen vanaf 1 tot 8 personen. Ook kunt u bij ons kiezen voor een vakantie appartement met uitzicht op de duinen, appartementen met wellness of appartementen waar uw hond is toegestaan. Maar ook appartementen aan zee huren op de begane grond, inclusief een heerlijke tuin, vindt u bij Callinghe. Eén ding is in ieder geval zeker; een appartement aan zee huren bij Callinghe en u komt heerlijk tot rust en geniet u van het ware vakantiegevoel! Ontdek hierboven de mooiste vakantie appartementen aan zee.

 

Waarom een appartement aan zee huren?

 

Natuurlijk om lekker dichtbij de zee en het strand aanwezig te zijn. Onze appartementen zijn bijna allemaal op loopafstand van de zee en met uitzicht op de duinen. Uw appartement huren aan zee doet u bij Callinghe Verhuur ook met de zekerheid van een schoon, opgeruimd en fris verblijf. Bovendien bieden we tal van mogelijkheden om uw vakantie onvergetelijk te maken! Wilt u tips over de omgeving, restaurants of bijvoorbeeld fietsverhuur? Het Callinghe Verhuurteam staat voor u klaar. Dus; uw perfecte appartement aan zee huren? Dat doet u bij Callinghe Verhuur!

 

Last minute appartement aan zee huren? 

 

Wilt u op het laatste moment nog een appartement aan zee huren? Bekijk dan hier onze last-minutes en boek uw verblijf met 10% korting. Dit geldt voor al onze appartementen voor de aankomende drie weken. Uw boeking wordt eenvoudig via de website verwerkt en u kunt kiezen voor een aanbetaling of overboeking. Uiteraard via alle meest gangbare betalingskanalen. Uw last minute appartement aan zee huren doet u eenvoudig bij Callinghe Verhuur!