Vakantiehuizen

  • Lijst
  • Kaart

Er zijn op het moment geen accommodaties in deze categorie

Zoeken op kaart

Er zijn geen accommodaties gevonden

Zoeken op kaart

Er zijn geen accommodaties gevonden

Vakantiehuis aan zee

Droomt u ook over uw vakantie in 2021 in Noord-Holland? Bij Callinghe boekt u een heerlijk vakantiehuis aan zee. Gaat uw voorkeur uit naar een vakantiehuis welke helemaal aansluit op uw wensen? Wij hebben een ruim aanbod vakantiehuizen voor u klaarstaan, van een knus natuurhuisje tot XL-vakantiehuizen of een luxe villa aan zee. Maar ook een bungalow op één van onze vakantieparken of een XL-vakantiehuis voor de hele familie vindt u in ons aanbod. Graag helpen wij u bij het vinden van uw ideale vakantieverblijf!

 

Diverse soorten vakantiehuizen aan zee

Bij Callinghe heeft u de keuze uit vele soorten vakantiehuizen aan zee. Wij bieden u vakantiehuizen aan vanaf 1 persoon tot wel 12 personen. Of wat dacht u van een huisje aan het water, een bungalow met een omheinde tuin, een vakantiehuis met wellness of een villa waar uw hond is toegestaan? Bij Callinghe vindt u een vakantiehuis dat compleet aansluit op uw wensen.

 

Vakantiehuizen op loop- of fietsafstand van het strand

Onze vakantiehuizen vindt u op loop- of fietsafstand van het strand. Zo geniet u gemakkelijk van een frisse duik in zee, van een heerlijke wandeling door de duinen of van een bezoek aan één van de gezellige strandtenten. U hoeft zich tijdens uw verblijf absoluut niet te vervelen! Hierboven vindt u ons gevarieerde aanbod vakantiehuizen aan zee.