Beschrijving

Ieder Beach Appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en het terrein is met een slagboom afgesloten. Voor fietsen is er een overdekte, niet afsluitbare fietsenstalling en voor de kinderen is er een leuk speeltuintje achter het gebouw. In de gemeenschappelijk ruimte staan u tegen betaling een wasmachine en -droger ter beschikking. Er is een lift in het gebouw aanwezig.

  • Betalen per bank

Beoordelingen

Gemiddelde score
8,3
Zeer goed
Klantvriendelijkheid9,3
Algemene indruk8,2
Locatie8,4
Schoon7,7
Prijs / kwaliteit7,5
Kindvriendelijk8
WiFi8,5

Mooi plekje

17 oktober 2020 | Anja (NL)

Lekker plekje voor een weekendje weg, vlakbij het strand en het dorp.

TV werkte alleen niet naar behoren (kleinigheid).

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u heeft genoten in het mooie appartement Beach 29!  
Tevens hartelijk dank voor uw tip inzake de televisie, wij gaan dit nakijken. 
Met vriendelijke groet, 
Team Callinghe

7,5

Voldoende

17 september 2020 | Gerda (NL)

Eenvoudig appartement, maar voldoende.

Verlichting kon gezelliger: 3 felle lampen, 1 schemerlamp....... Stoelen op balkon: dat kan beter. Niet prettig.

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij nemen uw tips ter harte. 
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten in Callantsoog. 
Met vriendelijke groet, 
Team Callinghe 

7,5

Beach Appartement

13 september 2020 | René (DE)

Wir waren das 2. mal da. Uns hat es wieder sehr gut gefallen. Es wird bestimmt noch ein 3. mal geben.

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Wir freuen uns darauf, Sie in Callantsoog wiederzusehen!
Mit freundlichen Grüßen, 
Team Callinghe

8,9

Beach 25

21 juni 2020 | Lianne (NL)
8,8

Uitstekend

1 december 2019 | Hilbert (NL)

Helaas geen afwasborstel en pedaalemmer zak aanwezig

Bedankt voor uw reactie!
Wij hopen u snel nog eens te mogen begroeten in Callantsoog!
Team Callinghe

 

8,3

Pagina's

Kaart & omgeving

Callantsoog

Een vakantie in het kustdorp Callantsoog is een ware beleving. Op enkele minuten loopafstand van het brede zandstrand vindt u het gezellige centrum van Callantsoog met leuke winkeltjes, restaurants en terrassen. Het dorp is kleinschalig opgezet, maar bruist zowel in het voorjaar als in de zomer van de activiteiten. Voorbeelden van deze activiteiten zijn de wekelijkse braderieën, de gezellige dorpsfeesten en de muzikale evenementen. Ook in het najaar en in de winter is er veel te beleven in Callantsoog en kunt u genieten van bijvoorbeeld een strandwandeling of een fietstocht tussen de uitgestrekte polders. Callantsoog is een zeer gewilde vakantiebestemming.

De Noord-Hollandse kust kenmerkt zich door haar schone zandstranden, de brede duinenrij en de meeste zonuren van Nederland. Het strand van Callantsoog beschikt over de Blauwe Vlag, een kwaliteitskeurmerk voor een schoon en veilig strand met voldoende voorzieningen. Tevens bevinden zich op het strand van Callantsoog gezellige strandpaviljoens, waarvan enkele strandpaviljoens het gehele jaar geopend zijn. Daarnaast beschikt Callantsoog over de prachtige natuurgebieden het Zwanenwater en het Kooibos, welke beiden zeer geliefd zijn bij wandelaars en natuurliefhebbers.

Callantsoog maakt deel uit van het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld. In het voorjaar is Callantsoog omgeven door kleurrijke bollenvelden. Stichting Bloeiend Zijpe organiseert gedurende deze periode onder andere wandel- en fietstochten. Wandelaars en fietsers halen hun hart op in de prachtige omgeving van Callantsoog.

Het stadscentrum van Schagen, inclusief gezellig winkelcentrum, ligt op tien minuten rijden vanaf Callantsoog. Tevens zijn de steden Den Helder en Alkmaar gemakkelijk vanuit Callantsoog te bereiken. Een uitstapje naar het Marinemuseum in Den Helder of naar de Kaasmarkt in Alkmaar zijn een absolute aanrader.

Ook historisch gezien is Callantsoog interessant. Al in het jaar 980 werd de streek bij het huidige Callantsoog bewoond, vermoedelijk door Vikingen. Het dorp kent daardoor veel historische eigenschappen. Erg leuk is bijvoorbeeld een bezoek aan museumboerderij ‘Tante Jaantje’. De onaangetaste duinstolp staat in het centrum van Callantsoog en geeft een kijkje in het leven rond het jaar 1900. Een prachtig uitzicht over de zee, het centrum van Callantsoog en natuurgebied het Zwanenwater geniet u vanaf het nieuwe uitkijkpunt Kieftgelop.

Afstanden

  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Duinen: 50 m
  • Centrum: 400 m
  • Winkels: 300 m
  • Zwembad: 12,7 km
  • Overdekt zwembad: 6 km