Callantsoog; goedkoopste badplaats van Nederland

Wij wisten het natuurlijk al, maar nu ook volgens de Strandtent monitor 2020 is Callantsoog dé goedkoopste badplaats van Nederland! En laat dit kustdorp nu precies het hart vormen van onze verhuurregio. Naast dat je in Callantsoog kunt genieten van de rust, de ruimte en het knusse dorpscentrum, betaal je in Callantsoog voor een gemiddeld dagje strand slechts €18,35.

De Strandtent monitor maakt duidelijk; in Callantsoog ben je bijna 30% goedkoper uit dan in de duurste badplaatsen van Nederland, namelijk Noordwijk en Katwijk aan Zee. Daarnaast betaal je in Callantsoog en omgeving geen parkeerkosten of kosten voor een duinkaart, zoals in vele andere duingebieden in Nederland. Tevens vallen de strandtenten van Petten tot Huisduinen onder de goedkoopste strandtenten in Nederland, waardoor de Kop van Noord-Holland een ideale uitvalsbasis is voor iedere vakantieganger! (Bron: holidayguru.nl).

Ook in 2018 al bleek uit onderzoek van TravelBird dat het goedkoopste rondje wordt weggeven in Callantsoog; u trakteert uw familie voor slechts €11,50 op een vaasje bier, een witte wijn, een cola, frites en een tosti. (Bron: businessinsider.nl).

Update: 25 mei 2020