Corona-proof op vakantie aan de kust

Uw vakantie boeken in de huidige corona-tijd? Jazeker! Callinghe Verhuur houdt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Al onze accommodaties beschikken over eigen sanitair. Daarnaast beschikt u over een privéwoning of -appartement waar grote groepen mensen zijn uitgesloten. U kunt hier dus verblijven zoals u thuis ook zou doen. Callinghe en de omliggende ondernemers in Callantsoog en omgeving werken er hard aan zodat u ook in 2021 weer heerlijk kunt genieten van uw verblijf aan de kust!

Ook ons schoonmaakteam volgt strikt de richtlijnen van het RIVM, zo worden tijdens de schoonmaakwerkzaamheden contactpunten extra gereinigd met desinfecterende middelen. Wij zijn ontzettend trots op ons schoonmaakteam. Callinghe scoort gemiddeld een 8,2 voor de schoonmaak van haar vakantieverblijven. (Gemiddelde score uit het totaal van 490 beoordelingen)

Daarnaast zijn we in de huidige tijd op zoek naar rustige plekken, waar rust en ruimte de boventoon voeren. Omdat veel van de betreffende vakantieparken in Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp aan Zee, Sint Maartenszee en De Koog ingericht zijn op de omgeving, de kust en de natuur, beschikken deze parken standaard over minimale faciliteiten. U ervaart op deze vakantieparken over het algemeen minder ‘contactmomenten’ met andere gasten van het vakantiepark. En wist u dat onder andere de badplaatsen Callantsoog en Julianadorp aan Zee tot de rustigste stranden van Nederland behoren? Hier leest u meer over de rustigere badplaatsen in de Kop van Noord-Holland. 

Wilt u in 2021 met een gerust gevoel op vakantie? Boek uw verblijf via Callinghe Verhuur en verblijf aan de heerlijke kust van Noord-Holland! Bekijk hier ons aanbod vakantiehuizen.

Update: 6 januari 2021