Nieuw: laat uw vakantieverblijf extra desinfecteren

Sinds kort beschikt Callinghe over enkele gecertificeerde desinfectielampen van het merk HALO. Dankzij deze speciale desinfectie lampen, welke tevens in ziekenhuizen en laboratoria worden gebruikt, kunnen binnen één uur 99,9% van de bacteriën en virussen in een vakantiewoning worden verwijderd. Wenst u van deze mogelijkheid gebruik te maken? Dan worden de HALO desinfectielampen vóór uw aankomst in de vakantiewoning geplaatst. Tevens zullen de desinfectielampen vóór uw aankomst weer worden verwijderd. De kosten voor deze optie bedragen €50,- per verblijf. 

De ervaren schoonmaakdienst van Callinghe reinigt en desinfecteert de vakantiewoningen grondig na vertrek van de vorige gasten. Onze collega’s van de schoonmaak volgen hierin strikt de richtlijnen van het RIVM en reinigen bijvoorbeeld contactpunten reeds extra met desinfecterende middelen. Het schoonmaakteam van Callinghe scoort gemiddeld een 8,2 voor de schoonmaak van haar vakantieverblijven! De ontsmetting door onze HALO desinfectielampen gelden als een extra optie, waarbij náást de desinfectie van de vakantiewoning door onze schoonmaakdienst, tevens de vakantiewoning op technologische wijze wordt gedesinfecteerd. 

Let op: er is een beperkte voorraad aan HALO desinfectielampen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u ons e-mailen: verhuur@callinghe.nl

Update: 18 januari 2021