Ontdek Callinghe achter de schermen

Categorieën:Activiteiten

Callinghe kan niet zonder haar technische dienst en haar vaste schoonmaakteam! Achter de schermen staan zij elke dag voor u klaar om uw vakantie, letterlijk en figuurlijk, vlekkeloos en probleemloos te laten verlopen. Zij streven naar kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat bent.

Onze vakkundige technische dienst bestaat uit Ad Meijer en Peter Roelofs. De meest handige mannen in Callantsoog en omgeving! Een kapot lampbolletje, een lekkende kraan of een krakende deur in uw recreatiewoning? Onze technische dienst lost het voor u op, ook zonder dat u in de woning aanwezig hoeft te zijn.

“Is uw probleem groot of klein, voor een oplossing moet u bij Ad zijn! Maar piept het of kraakt het, Peter die maakt het!”

Het vaste schoonmaakteam van Callinghe bestaat uit onze toppers Angelique Kiesling, Sandra Dekker-Moras en Kirsten Ezendam. Angelique staat al ruim 10 jaar aan het hoofd van ons schoonmaakteam. Zij streven 100% kwaliteit na en zorgen keer op keer voor een schone, frisse en nette recreatiewoning. Angelique, Sandra en Kirsten dragen ieder zorg voor een eigen gedeelte van onze woningen. Elke woning die zij onder hun hoede hebben kennen zij door en door. Fris en schoon vinden zij heel gewoon!

Angelique:
“Mijn hart en ziel stop ik in mijn werk. Iedere uitdaging ga ik aan.”

Sandra:
“Ik bewaar de rust in ons hectische, maar zeker ook gezellige, schoonmaakteam.”

Kirsten:   
“Ik wens onze gasten een nette en schone vakantiewoning, zoals ik deze zelf ook op vakantie wil aantreffen.”

De technische dienst en het vaste schoonmaakteam van Callinghe hopen u te mogen begroeten in Callantsoog!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Het Callinghe verhuurteam

Door Callingheverhuur op zaterdag 3 november 2018.
Categorieën:Nieuws

Wij zijn Callinghe! Naast de makelaardij, welke gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van recreatiewoningen, zijn wij vanaf heden ook uw verhuurbureau voor vakantiewoningen aan de Noord-Hollandse kust! Wij zijn ontzettend trots op ons prachtige aanbod van vakantiewoningen. En dat is niet voor niets, ons aanbod bestaat uit luxe vakantievilla’s, sfeervolle bungalows en mooie appartementen in Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp en Sint Maartenszee.

Lees verder >