Ontspannen aan de kust van Noord-Holland

De huidige crisis veroorzaakt door het coronavirus brengt veel onzekerheid en spanning met zich mee. Ook het uitzicht op een vakantie in het buitenland is als gevolg van de coronacrisis zo goed als verdwenen. Wij bieden u graag een alternatief; komt u heerlijk ontspannen in Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp aan Zee, Sint Maartenszee of op Texel? Boek hier uw verblijf met 15% last-minute korting! 

Tijdens uw verblijf aan de kust van Noord-Holland kunt u optimaal ontspannen. Binnen een slechts paar uur rijden kunt u al genieten van al het moois wat Callantsoog en de omliggende kustdorpen te bieden hebben. 

In deze rustige en natuurlijke omgeving, waar genoeg mogelijkheid is om de door de overheid gestelde anderhalve meter afstand te bewaren, kunt u heerlijke strand- en duinwandelingen maken. Naast wandelingen kunt u mooie fietstochten afleggen door de bloembollenvelden en weidegebieden of over de uitgestrekte Westfriese Omringdijk. Callantsoog is tevens de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers; ontdek de natuurgebieden Het Zwanenwater en Het Kooibos, waar duinmeren, duinmoerassen, heide, vijvers en bos samenkomen.

Bij Inspiratieplek aan Zee is er mogelijkheid tot een individuele sessie yoga, meditatie of een combinatie van beiden. In de maanden juli en augustus zullen er ook weer groepslessen yoga worden gegeven op het strand van Callantsoog. 

Na er een dag op uit te zijn geweest geniet u van bijvoorbeeld een heerlijk afhaalmenu op uw eigen balkon of in uw privétuin. Tevens beschikt u in uw vakantiewoning over kookgelegenheid en eigen sanitair. Callinghe vraagt haar gasten om ‘het gezonde verstand’ te gebruiken en de door de overheid gestelde maatregelen strikt te volgen. Gelukkig blijven er nog veel mogelijkheden voor ontspanning over en verwelkomen wij u graag in Callantsoog. 

Fotografie: Nathalie van Linge