Populaire vakantiebestemmingen aan de kust

Bent u op zoek naar het perfecte vakantiehuis of -appartement aan de kust, welke compleet aansluit op uw wensen? Bij Callinghe heeft u de keuze uit meer dan 150 vakantiewoningen in de kop van Noord-Holland. De kustdorpen in deze omgeving zijn geliefde- en populaire vakantiebestemmingen voor jong én oud. Hieronder leest u meer over onze meest populaire kustdorpen: 

Callantsoog
Een vakantie in kustdorp Callantsoog is dankzij haar 5 strandopgangen, gezellige strandpaviljoens, leuke winkeltjes en een bruisend dorpscentrum een ware beleving! Zo kunt u na een heerlijke stranddag genieten van een drankje op één van de gezellige terrassen, nagenieten op uw balkon met zeezicht of heerlijk barbecueën in de tuin van uw vakantiehuis. In de zomer vindt u iedere week een sfeervolle braderie op het dorpsplein en vinden er verschillende (muzikale) evenementen plaats. Wilt u de rust opzoeken? Ook dit is geen probleem in Callantsoog. Wij verwijzen u graag naar de rustigere strandopgangen en mooie fietsroutes door de uitgestrekte polders. 

Sint Maartenszee
Het kustdorp Sint Maartenszee staat bekend om de rust, de natuur en de prachtige omgeving. De brede duinenrij richting het strand van Sint Maartenszee is voorzien van mooie wandel- en fietsroutes en zorgt ervoor dat dit strand bekend staat als ‘het best verborgen stukje strand’ van de omgeving. Daarnaast maakt Sint Maartenszee deel uit van het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld. Sint Maartenszee ligt 6 kilometer ten zuiden van Callantsoog. De gezelligheid van Callantsoog zoekt u gemakkelijk op dankzij een mooie wandel-, fiets- of autoroute langs de duinen.

Groote Keeten    
Groote Keeten is een uitstekende bestemming voor een ontspannen strandvakantie. De duinenrij is smal, waardoor u vanuit het dorp binnen 5 minuten lopen op het strand van Groote Keeten staat. Aan het begin van de strandopgang vindt u het gezellige restaurant de Princen Keet. Verder overheerst rust en gemoedelijkheid in kustdorp Groote Keeten. Wandelaars en fietsers halen hun hart op in de prachtige omgeving van Groote Keeten. Dankzij de centrale ligging van het kustdorp, tussen Callantsoog en Julianadorp aan Zee, beweegt u zich gemakkelijk naar beide dorpscentra en geniet u hier van de gezelligheid  en verscheidene activiteiten. 

Julianadorp aan Zee
Julianadorp aan Zee is uitgegroeid tot bruisende kustplaats. Het dorp ligt direct aan de duinenrij en het brede zandstrand. In Julianadorp aan Zee is er van alles te beleven voor jong én oud! U vindt hier een subtropisch overdekt zwembad, een 9-holes golfbaan, bowlingbanen, midgetgolfbaan, kanoverhuur en indoor speeltuin. Ook kunt u na een stranddag heerlijk genieten van een hapje en een drankje bij één van de gezellige strandpaviljoens. Naast de vele faciliteiten die het kustdorp biedt, behoort het strand van Julianadorp aan Zee tot één van de rustigste stranden van Nederland. U kunt hier heerlijk ontspannen!

Update: 9 januari 2021