Boek uw vakantie in Nederland in 2021!

U kunt al onze vakantievilla’s, bungalows en appartementen aan de kust van Noord-Holland weer boeken voor volgend jaar, zodat u nu alvast kunt wegdromen van een heerlijk verblijf aan zee!

Vind hier uw favoriete accommodatie in Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp aan Zee, Sint Maartenszee en De Koog en boek direct uw vakantie in Nederland. 

Uw vakantie boeken in de huidige corona-tijd? Jazeker!
Callinghe Verhuur houdt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Al onze accommodaties beschikken over eigen sanitair. U kunt hier dus verblijven zoals u thuis ook zou doen. Callinghe en de omliggende ondernemers in Callantsoog en omgeving werken er hard aan zodat u ook in 2021weer heerlijk kunt genieten van uw verblijf aan de kust. 

Wat kunt u verwachten van uw verblijf via Callinghe? 
Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw vakantie? De locatie van onze accommodaties wordt gemiddeld beoordeeld met maar liefst een 9. En wist u dat Callinghe gemiddeld een 8,2 scoort voor de schoonmaak van haar vakantieverblijven? Daarnaast kunnen wij met trots meedelen dat de klantvriendelijkheid van het Callinghe team gemiddeld wordt beoordeeld met een 8,9! 
Gemiddelde score uit het totaal van 490 beoordelingen. 

Fotografie: Nathalie van Linge

Toon vakantiehuizen