Een vuurwerkvrije jaarwisseling

Nieuw bij Callinghe Verhuur!

Bent u ook eens toe aan een jaarwisseling zonder vuurwerkgeknal? Of gunt u uw hond graag rust tijdens de jaarwisseling? Vanaf nu heeft u bij Callinghe de mogelijkheid om een verblijf op een vuurwerkvrij vakantiepark te boeken! Breng de jaarwisseling in een prachtige omgeving door op één van onze vuurwerkvrije parken in Callantsoog of Sint Maartenszee. 

Maak uw jaarwisseling extra speciaal door deze feestdag door te brengen met uw familie of vrienden aan de kust. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een mooie accommodatie in een prachtige omgeving, een wandeling over het strand, het haardvuur bij Strandpaviljoen Woest of één van de feestelijke evenementen in de omgeving. Sluit 2019 af met uitsluitend een knal van de champagnekurk!

Villapark De Buitenplaats in Callantsoog is vuurwerkvrij. Het park bestaat uit 150 exclusieve vrijstaande boerderijvilla’s met authentieke luiken en rieten daken. De Buitenplaats wordt voor een groot deel omringd door weilanden. Ook op vakantiepark Wildrijk is vuurwerk afsteken niet toegestaan. Dit boomrijk park in Sint Maartenszee ligt op enkele minuten wandelen van de prachtige duinen. Tevens heeft bungalowpark Campanula een vuurwerkverbod. Op dit bungalowpark geniet u van vele faciliteiten, zoals een sauna en overdekt zwembad! Bungalowpark Campanula ligt op 2,6 kilometer van de Noordzee. 
Let op: helaas kunnen we niet garanderen dat er in de directe omgeving van bovenstaande vakantieparken geen vuurwerk wordt afgestoken.

Boek hier uw vuurwerkvrije verblijf vanaf 27 of 28 december 2019!