Mogelijkheid tot gratis annuleren bij Callinghe in 2021

Uw vakantie boeken in de huidige corona-tijd? Jazeker!
De verwachting is dat, nadat het vaccineren in gang is gezet, de rust in Nederland en de omliggende landen zal terugkeren. Wij zijn daarom vol goede moed en zien uit naar heerlijk seizoen, waarin u kunt genieten van een verblijf aan de kust van Noord-Holland! 

Vind hier uw favoriete accommodatie in Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp aan Zee, Sint Maartenszee en De Koog en boek direct uw vakantie in Nederland. 

Mogelijkheid tot kosteloos annuleren 
Wij begrijpen het echter als er nog enige onzekerheid bij u heerst. Wenst u een boeking te maken voor een verblijf met een aankomstdatum vóór 1 juni 2021? Indien dit het geval is, ontvangt u de mogelijkheid tot kosteloos annuleren, indien reizen in- en naar Nederland op uw betreffende aankomstdag niet wordt toegestaan door de Nederlandse regering. Kan uw vakantie via Callinghe dus niet doorgaan omdat binnenlandse reizen worden verboden? Uw boeking wordt dan gratis geannuleerd en u hoeft niets te betalen! Hier leest u meer over de mogelijkheid tot gratis annuleren bij Callinghe. 

Wat kunt u verwachten van uw verblijf via Callinghe? 
Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw vakantie? De locatie van onze accommodaties wordt gemiddeld beoordeeld met maar liefst een 9. En wist u dat Callinghe gemiddeld een 8,2 scoort voor de schoonmaak van haar vakantieverblijven? Daarnaast kunnen wij met trots meedelen dat de klantvriendelijkheid van het Callinghe team gemiddeld wordt beoordeeld met een 8,9! 
Gemiddelde score uit het totaal van 490 beoordelingen. 

Fotografie: Nathalie van Linge

Update: 6 januari 2021

Toon vakantiehuizen