Ontdek onze nieuwe accommodaties

Recent heeft Callinghe haar aanbod mogen uitbreiden met een aantal sfeervolle vakantiewoningen en -appartementen op prachtige locaties. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van vakantiewoningen op boomrijk bungalowpark Duinland (Duinland 123 en Duinland 160), direct tegenover de prachtige duinenrij van Sint Maartenszee. Via een mooi fiets- en wandelpad door de duinen bereikt u het uitgestrekte strand van Sint Maartenszee. Tevens hebben wij twee knusse vakantiewoningen op het naastgelegen bungalowpark Wildrijk aan ons verhuuraanbod mogen toevoegen: Wildrijk 107 en Wildrijk 152

Dichtbij het gezellige centrum van Callantsoog, op Previnaireweg 5, bieden wij u een modern ingerichte recreatiebungalow aan voor 3 personen. Tevens vindt u op de Previnaireweg de compleet gerenoveerde vakantiewoning De Zeester voor 4 personen. Midden in het centrum van Callantsoog vindt u voortaan het sfeervolle appartement Dorpsplein 23E in ons verhuuraanbod. Het ruime appartement heeft een groot dakterras met uitzicht op het Dorpsplein! 

Gaat uw voorkeur uit naar meer rust? Op het autovrije park De Garnekuul in Callantsoog bevindt zich de ruime vakantiewoning Garnekuul 12, welke beschikt over een heerlijke tuin met aangelegd terras. Tevens beschikt onze recreatiebungalow Garnekuul 49 over een fijne tuin welke grenst aan natuurgebied Het Kooibos. Hierdoor kunt u gegarandeerd genieten van de rust en de ruimte. Recreatiebungalow Garnekuul 52 is dit voorjaar geheel gerenoveerd en geniet een moderne inrichting. 

In Groote Keeten behoort vanaf heden het gelijkvloerse appartement op Helmweg 22 tot het verhuuraanbod van Callinghe. Tevens is ons aanbod op Bungalowpark Sandepark in Groote Keeten uitgebreid met de mooie recreatiewoning Sandepark 165. De woning beschikt over een ontzettend fijne tuin en openslaande deuren naar een zonnig terras.

Ons verhuuraanbod in Julianadorp aan Zee is recent uitgebreid met de stijlvol ingerichte appartementen Strandslag 115 en Strandslag 205. Het appartementencomplex Strandslag bevindt zich direct tegenover de duinen en het prachtige strand van Julianadorp aan Zee. Tevens bieden wij u vanaf heden de sfeervolle appartementen Résidence Juliana 33 en Résidence Juliana 65 aan. Net zoals appartementencomplex Strandslag bevindt ook appartementencomplex Résidence Juliana zich op slechts 300 meter van het strand van Julianadorp aan Zee! 

Ontdek hieronder onze nieuwste vakantiewoningen en -appartementen: 
 

Toon vakantiehuizen