Ontdek onze nieuwe accommodaties

Recent heeft Callinghe haar aanbod mogen uitbreiden met een aantal sfeervolle vakantiewoningen en -appartementen op prachtige locaties!

Zo kunt u bij ons vanaf nu terecht voor het huren van Duinland 111, op het groene boomrijke bungalowpark Duinland, direct tegenover de prachtige duinen van Sint Maartenszee. Tevens hebben wij een mooie vakantiewoning op het naastgelegen bungalowpark Wildrijk aan ons verhuuraanbod mogen toevoegen: Wildrijk 145. Op het mooie bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee, dat zich op loop- en fietsafstand van de Noordzee bevindt, staat het nieuwe charmante (ecologische) Chalet Philomenos.

Midden in het centrum van Callantsoog vindt u voortaan het sfeervolle appartement Wijde Blick 208 in ons verhuuraanbod. Het ruime appartement heeft een groot balkon met uitzicht op de duinen! Gaat uw voorkeur uit naar meer rust? Op het autovrije park De Garnekuul in Callantsoog bevindt zich de ruime vakantiewoning Garnekuul 77, welke beschikt over een heerlijke tuin met aangelegd terras. 

Op De Buitenplaats in Callantsoog kunt u sinds kort bij ons de prachtige Villa Buitenplaats 138 huren. En op camping De Nollen in Callantsoog vindt u het mooie Chalet Clematis en Chalet De Nol bij ons in de verhuur. Op deze mooie camping geniet u van een ontspannen sfeer op zeer korte afstand van duinen, zee en strand, maar ook van de natuurgebieden.

Ons verhuuraanbod in Julianadorp aan Zee is recent uitgebreid met het knusse appartement Strandslag 147. Het appartementencomplex Strandslag bevindt zich direct tegenover de duinen en het prachtige strand van Julianadorp aan Zee. Tevens bieden wij u vanaf heden het sfeervolle appartement Résidence Juliana 14 aan. Net zoals appartementencomplex Strandslag bevindt ook appartementencomplex Résidence Juliana zich op slechts 300 meter van het strand van Julianadorp aan Zee! 

Op het rustige en kleinschalige park Elsrijk, op 900 meter van badplaats De Koog op Waddeneiland Texel, vindt u sinds kort het mooie Chalet Bonanza bij ons in de verhuur.

Ontdek hieronder onze nieuwste vakantiewoningen en -appartementen. 

Geplaatst: 10 november 2020