Vakantieappartement aan zee

In een vakantie appartement aan zee vindt u de ultieme ontspanning voor het hele gezin. Onze appartementencomplexen vindt u op loopafstand van het strand, vaak direct tegenover de strandopgang. Vanuit uw appartement loopt u snel het brede zandstrand op, geniet u van een duik in zee en bezoekt u gemakkelijk één van de gezellige strandtenten. Tevens is de kans groot dat u vanaf uw balkon geniet van de romantische zonsondergang achter de duinen.

 

Appartement aan zee in Nederland

Een appartement aan zee in Nederland is een absolute aanrader voor u en uw partner, maar ook voor het hele gezin! Vanwege de uitstekende ligging van onze appartementencomplexen, halen de kinderen gemakkelijk een ijsje in de dorpscentra en kunnen zij zich de hele dag op het strand vermaken.

 

Ontdek snel onze mooiste appartementen aan zee! Hieronder vindt u een overzicht van de appartementencomplexen waar u onze vakantie appartementen aantreft.

Beach Appartementen

Beach Appartementen

De Beach Appartementen liggen direct tegenover de strandopgang aan de rand van de gezellige badplaats Callantsoog en op loopafstand van het gezellige Dorpsplein met winkels, terrasjes en restaurants.


Ontdek Beach Appartementen

Woningen in Beach Appartementen
Callantsduyne

Callantsduyne

Appartementencomplex Callantsduyne te Groote Keeten is uniek gelegen aan de strandopgang op slechts 2 tot 3 minuten wandelen van het prachtige strand.


Ontdek Callantsduyne

Woningen in Callantsduyne
Duinerei

Duinerei

Het appartementencomplex De Duinerei ligt aan de voet van de duinen en de strandopgang van het kleine kustdorp Groote Keeten. Voor wie echt wil genieten van rust en natuur is hier helemaal op zijn plek.


Ontdek De Duinerei

Woningen in Duinerei
Résidence Juliana

Résidence Juliana

Appartementencomplex Résidence Julianadorp in het kustdorp Julianadorp is gelegen op slechts 300 meter van het prachtige strand.


Ontdek Résidence Juliana

Woningen in Résidence Juliana
Het Strandleven

Het Strandleven

"Het Strandleven" is een modern appartementencomplex dat prachtig gelegen is aan de voet van de Noord-Hollandse duinen.


Ontdek Strandleven

Woningen in Het Strandleven
Strandslag Appartementen

Strandslag Appartementen

Aan de voet van de duinen in het kustdorp Julianadorp vindt u appartementencomplex Strandslag.


Ontdek Strandslag

Woningen in Strandslag Appartementen
De Wijde Blick

De Wijde Blick

De unieke locatie van appartementencomplex de Wijde Blick, direct tegenover de strandopgang en in het gezellige centrum van Callantsoog, zorgt voor een heerlijke vakantie aan de kust. 


Ontdek Wijde Blick

Woningen in De Wijde Blick