Verblijf tijdens de feestdagen aan de kust!

De gezondheid staat voorop en het verlagen van het aantal corona-besmettingen heeft de hoogste prioriteit. Dit begrijpen wij maar al te goed! Wij houden ons aan de maatregelen en vragen u; ‘Houd u alstublieft nog even vol.’ Samen houden we onze rug recht en zien we uit naar de feestdagen, waarin u hopelijk kunt genieten van een verblijf aan de kust van Noord-Holland! 

Deze winter brengen we de feestdagen anders door dan dat we gewend zijn. We vieren de kerstdagen en de jaarwisseling waarschijnlijk klein, intiem en alleen met het gezin. Dan is het natuurlijk extra fijn om deze bijzondere dagen door te brengen in een vakantiehuis aan zee. Verblijf in een knusse vakantiewoning of een modern appartement met uitzicht op de duinen en geniet van de ultieme quality-time met uw gezin of partner. 

Daarnaast maken de rust, de natuur en de omgeving uw verblijf nog eens extra speciaal. U kunt na uw kerstontbijt (van onder andere onze heerlijke lokale bakkers) genieten van een lange strandwandeling of een fietstocht door de duinen. De kustdorpen doen er alles aan om de kerstsfeer over te brengen en heten u van harte welkom. Ook de nabijgelegen steden zoals Schagen, Alkmaar en Den Helder verwelkomen u graag in gezellige kerstsferen. 

Bent u toe aan een jaarwisseling zonder vuurwerkgeknal? Of gunt u uw hond graag rust tijdens de jaarwisseling? Bij ons boekt u een verblijf tijdens de jaarwisseling op één van onze vuurwerkvrije vakantieparken. 

Houdt u alstublieft nog even vol en geniet tijdens de feestdagen hopelijk van een knusse vakantie aan zee! 

Geplaatst: 12 november 2020

Toon vakantiehuizen