Bestemmingen

Op zoek naar een fantastische vakantiebestemming? De kust van Noord-Holland heeft voor jong en oud van alles te bieden tijdens de vakantie. De accommodaties van Callinghe Verhuur zijn verspreid over een aantal prachtige locaties aan de Noord-Hollandse kust. 

Callantsoog (NH)

Callantsoog (NH)

Een vakantie in Callantsoog is dankzij haar 5 strandopgangen, gezellige strandpaviljoens en een bruisend dorpscentrum een ware beleving!


Ontdek Callantsoog

Woningen in Callantsoog (NH)
Huisje huren Julianadorp

Huisje huren Julianadorp

Julianadorp aan Zee is uitgegroeid tot een bruisende kustplaats voor de hele familie. Een vakantie in Julianadorp is dan ook een absolute aanrader! Bekijk ons overzicht aan vakantiehuizen in Julianadorp aan zee.
 

 

Woningen in Huisje huren Julianadorp
Groote Keeten (NH)

Groote Keeten (NH)

Groote Keeten is een uitstekende bestemming voor een ontspannen strandvakantie. Het kustdorp Groote Keeten ligt direct aan de duinenrij en het brede zandstrand.
 

Ontdek Groote Keeten

Woningen in Groote Keeten (NH)
Sint Maartenszee (NH)

Sint Maartenszee (NH)

Sint Maartenszee staat bekend om de rust, de natuur en de prachtige omgeving. Direct aan de rand van de duinen vindt u een aantal mooie vakantieparken in Sint Maartenszee.
 

Ontdek Sint Maartenszee

Woningen in Sint Maartenszee (NH)
De Koog (Texel)

De Koog (Texel)

Het sfeervolle kustdorp De Koog (Texel) is dankzij haar vele restaurants, gezellige strandpaviljoens en een bruisend dorpscentrum een ware beleving!
 

Ontdek De Koog

Woningen in De Koog (Texel)