Een prachtig huisje huren in Sint Maartenszee?

Sint Maartenszee staat bekend om de rust, de natuur en de prachtige omgeving. Direct aan de rand van de duinen vindt u een aantal mooie vakantieparken in Sint Maartenszee, zoals bungalowpark Duinland, bungalowpark Boerenslag en vakantiepark Wildrijk. Samen met indoor- en buiten speeltuin De Goudvis, een kleine supermarkt en enkele souvenirwinkeltjes, vormen deze vakantieparken het centrum van Sint Maartenszee. Het kustdorp ligt 6 kilometer ten zuiden van Callantsoog. Naast de rust in Sint Maartenszee, zoekt u gemakkelijk de gezelligheid van Callantsoog op dankzij een mooie wandel-, fiets- of autoroute langs de duinen. Daarnaast maakt Sint Maartenszee deel uit van het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld en geniet u in het voorjaar van een prachtig kleurrijke omgeving!

 

Veel te beleven tijdens uw vakantie in Sint Maartenszee

Huurt u een vakantiehuis in Sint Maartenszee? Dan hoeft u zich zeker niet te vervelen! De allerkleinsten vermaken zich volop op de trampolines, in de klimtoren, op het springkasteel en in 3 overdekte speelgedeelten van speeltuin De Goudvis. Ook vindt u op fietsafstand van het strand, op bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee, een heerlijk subtropisch zwembad! Daarnaast zijn het Land van Fluwel, inclusief Avonturen Speelparadijs en Blote Voetenpad, en natuurgebied Het Wildrijk zeker een bezoek waard. In het voorjaar is Het Wildrijk bedekt met wilde hyacinten, in het najaar trekken de vele verschillende soorten paddenstoelen veel bekijks.

 

Het strand van Sint Maartenszee

Het strand van Sint Maartenszee wordt gekenmerkt door een rustieke en gemoedelijke sfeer. De brede duinenrij richting het strand van Sint Maartenszee is voorzien van mooie wandel- en fietsroutes en zorgt ervoor dat dit strand bekend staat als ‘het best verborgen stukje strand’ van de omgeving. Het strand van Sint Maartenszee beschikt over de Blauwe Vlag, een kwaliteitskeurmerk voor een schoon en veilig strand met voldoende voorzieningen. Op het strand van Sint Maartenszee vindt u de gezellig strandpaviljoens Noord en Nieuw Zuid, waarvan strandpaviljoen Nieuw Zuid het gehele jaar is geopend.

Lees meer Lees minder
Bekijk woningen Bekijk woningen