Ontdek Callinghe achter de schermen

Callinghe kan niet zonder haar technische dienst en haar vaste schoonmaakteam! Achter de schermen staan zij elke dag voor u klaar om uw vakantie, letterlijk en figuurlijk, vlekkeloos en probleemloos te laten verlopen. Zij streven naar kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat bent. 

Vakkundige technische dienst

Onze vakkundige technische dienst bestaat uit Ad Meijer en Peter Roelofs. De meest handige mannen in Callantsoog en omgeving! Een kapot lampbolletje, een lekkende kraan of een krakende deur in uw recreatiewoning? Onze technische dienst lost het voor u op, ook zonder dat u in de woning aanwezig hoeft te zijn. 

 

Is uw probleem groot of klein, voor een oplossing moet u bij Ad zijn! Maar piept het of kraakt het, Peter die maakt het!

Schoonmaaktoppers

Het vaste schoonmaakteam van Callinghe bestaat uit onze toppers  Kirsten Ezendam, Didy Zeeman  en Ivon Ras. Zij streven 100% kwaliteit na en zorgen keer op keer voor een schone, frisse en nette recreatiewoning. Kirsten, Didy en Ivon dragen ieder zorg voor een eigen gedeelte van onze woningen. Elke woning die zij onder hun hoede hebben kennen zij door en door. Fris en schoon vinden zij heel gewoon! 

 

Kirsten: “Ik wens onze gasten een nette en schone vakantiewoning, zoals ik deze zelf ook op vakantie wil aantreffen.”

Didy: "In ons dagelijks werk zijn wij zeer bewust met de gezondheid van onze gasten bezig."

Ivon: “Mijn hart en ziel stop ik in mijn werk. Iedere uitdaging ga ik aan.”

De technische dienst en het vaste schoonmaakteam van Callinghe hopen u te mogen begroeten in Callantsoog!