Last minutes

Last minute aan zee

Bent u op zoek naar een vakantiewoning aan de Nederlandse kust tegen scherpe last-minute prijzen? Of zoekt u een goedkoop weekendje weg aan zee? Dan bent u bij Callinghe aan het juiste adres! Callinghe biedt namelijk aantrekkelijk last-minute voordeel op een groot aantal vakantiehuizen en -appartementen aan de kust van Noord-Holland.

 

Voordeel op last-minute vakanties aan zee

Wij geven veel voordeel op last-minute vakanties aan zee. Zo boekt u last-minute een bungalow, vakantievilla of appartement voor 3 nachten al vanaf €245,- inclusief alle bijkomende kosten. Tevens boekt u bij Callinghe een studio, chalet of natuurhuisje last-minute tegen aantrekkelijke tarieven. Boek dit weekend nog uw last minute vakantie aan zee en profiteer van de scherpste prijzen!

 

Last minute weekendje weg aan zee

Tijdens uw vakantie- of last minute weekendje weg aan zee komt u helemaal tot rust, beschikt u over een vakantiewoning op loop- of fietsafstand van het strand en geniet u van de prachtige omgeving. Een last minute vakantie aan zee staat garant voor ontspannenheid, prachtige zonsondergangen en heerlijke wandelingen. Daarnaast geniet u van de gezelligheid, een hapje en een drankje op één van de sfeervolle strandpaviljoenen die de kust van Noord-Holland rijk is.